duminică, iunie 17, 2007

CENT 2007 - Promoţia integrării europene





Viata ta are energii nebanuite. Ai calitatile pentru a obtine tot ceea ce vrei in viata. In tine zace un potential nelimitat. Intotdeauna sa tintesti mai sus decat crezi ca poti ajunge. Vei descoperi ca daca iti lasi imaginatia si talentul libere vei atinge tot ceea ce doresti. Accepta cu recunostinta intelepciunea pe care ti-o ofera altii.
Nu avea teama, paraseste calea batuta si urmeaza-ti drumul si inima. Intotdeauna sa crezi ca vei reusi in tot ce iti vei propune si nu uita importanta disciplinei, a persistentei si a determinarii. Meriti sa devii ceea ce vrei sa devii.
Meriti o viata fericita. Vei dobandi ceea ce cauti. Trebuie sa-ti alegi idealurile cu grija. Sa stii ce vrei si ce nu-ti place. Pastreaza intotdeauna un spirit critic. Alege o cariera si un stil de viata care te pasioneaza si munceste din greu pentru a le transforma in succes. Intretine relatii cu oameni care merita ceea ce oferi. Fii sincer cu oamenii si ajuta-i daca poti, dar nu te baza pe nimeni pentru a-ti face viata usoara sau fericita. Doar tu poti face asta. Lupta sa obtii ceea ce vrei. Gaseste bucurie in tot ceea ce faci. Traieste viata cu toata fiinta ta. Iubeste cu sufletul deschis. Fa un triumf din fiecare aspect al vietii tale.
Depinde doar de tine…
Prof. Luminiţa Mara Lazin








Peste ani şi ani de zile  o să ne aducem aminte de  zilele când eram la liceu…şi atunci o sa simţim regretul după trecutul care încetul cu încetul s-a dus…şi din  care nu a mai  rămas decât o  amintire, alături de…A FOST ODATA…

Absolvenţii  Colegiului Economic “ Nicolae Titulescu”, promoţia integrării europene - 2007, exuberanţi şi optimisti, sunt onoraţi să vă transmită invitaţia de-a vă alătura bucuriei prilejuite de absolvirea liceului.
Ultimul clinchet de clopoţel va suna la cursul festiv, ce va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, joi, 14 iunie,  începând cu ora 11.
Vă aşteptăm cu încrederea că va fi o experienţă  frumoasă pentru dumneavoastră, iar pentru noi va fi o reală bucurie să vă avem în mijlocul nostru.
                                      Şefa de promoţie 2007 - Roxana Pop, clasa a XII-a A

 

      Surpriza serii la banchet:  tortul . Adică ai carte, ai parte de ceva dulceeeee ! 
ORICE   SFÂRŞIT   E   ŞANSA  UNUI  NOU  ÎNCEPUT ...
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.