joi, martie 08, 2018

Proiectul Educaţional "Mărţişor Eco-CENT" 2018

        Azi, 8 martie 2018, în sala A12 din Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care au realizat cele mai deosebite mărţişoare şi felicitări pentru zilele de 1 şi 8 Martie. 
        Premiile, diplomele de participare şi dulciurile au fost înmânate elevilor de către doamna director prof. Crina Georgeta Buda, în prezenţa doamnelor prof. Camelia Poran şi prof.Alina Pop, coordonatore ale activităţii.

          La activitate au participat elevi din clasele a 9-a, a 10-a şi a 11-a care au confecţionat mărţişoare şi felicitări din  materiale reciclabile şi le-au expus în cadrul Târgului Mărţişor Eco-CENT, ediţia  2018, amenajat în corpul B de clădire, deschis în perioada 1-7 martie a.c. (pauza mare).  Banii obţinuţi din vânzarea mărţişoarelor şi felicitărilor au fost folosiţi de Consiliul Şcolar al Elevilor din C.E.N.T. pentru acordarea premiilor.
          Cu acest prilej au fost înmânate diplomele elevelor care au obţinut premii  la Concursul naţional "Oraşul din inima mea", ediţia 2017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.