luni, noiembrie 06, 2017

Turismul - conexiuni istorice, culturale și economice

        Daciana Păşcan, din clasa a 11-a D  şi Vlad Paşca, din clasa a 12-a B, au participat la lucrările Simpozionului Internațional ”Turismul - conexiuni istorice, culturale și economice” , organizat la Iaşi, în intervalul 28 – 29 octombrie 2017.
          Activitatea a urmărit promovarea performanţelor cultural – artistice și de cercetare ştiinţifică, în beneficiul cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar şi universitar, a studenţilor şi elevilor, dar și promovarea imaginii instituţiilor partenere.
Obiective:
•Transmiterea de noi cunoştinţe şi de valorificare a informaţilor prin susţinerea de lucrări științifice și organizarea expoziţiei cu lucrări artistico - plastice pe tema stabilită.
•Încurajarea competiției și performanței.
•Valorificarea cunoştinţelor participanţilor la simpozionul internaţional, sintetizarea şi promovarea performanţelor de cercetare științifică și cultural - artistică generate de lucrările prezentate.
•Îmbunatăţirea capacităţii de comunicare, socializare şi promovare a rezultatelor şi performanţelor şcolare / universitare deosebite.
 
Informaţii şi fotografii furnizate de prof. Alina Natalia Pop, coordonator elevi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.