miercuri, octombrie 25, 2017

De la teorie la practică

Tema activităţii: preparare „Pandişpan cu mac”
Grup ţintă: eleve din anul III A,  învăţământ profesional, specializarea Turism şi alimentaţie, calificarea Ospătar (chelner)/Vânzător în unități de alimentație
locul de desfăşurare: Laboratorul de practică şcolară al C.E.N.T. Baia Mare.
Coordonator elevi : prof. instruire practică Morariu Călin
Scopul activităţii: dezvoltarea abilităţilor practice.
            Materiile prime şi ingredientele folosite, conform  reţetei:
         Activitatea a avut ca scop evidenţierea deprinderilor dobândite de elevi, colaborarea şi conlucrarea acestora la realizarea preparatului.
            Pe lângă faptul că elevele au pus  în practică noţiunile asimilate în timpul orelor de curs, la materiile de specialitate, la final li s-a oferit  posibilitatea ca munca lor sa fie “gustată” şi apreciată de colegele lor, elevele cazate în internat,care servesc masa la cantina liceului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.