marți, mai 09, 2017

Tradiție și modernism în domeniul serviciilor

Vineri, 5 mai 2017, s-au desfășurat în Sala festivă și Sala multimedia de la Colegiul Economic “Nicolae Titulescu”, activitățile planificate  pentru această perioadă în calendarul proiectului “Tradiție și modernism în domeniul serviciilor”.
 Inițiatorii și coordonatorii acestui proiect sunt I.S.J. Dolj, I.S.J .Maramureș și unități de învățământ din cele două județe: Colegiul Național Economic “Gh. Chițu” Craiova, Liceul “Matei Basarab” Craiova și Colegiul Economic “Nicolae Titulescu” Baia Mare. Proiectul se derulează pe parcursul anilor școlari 2016-2017 și 2017-2018 și unul din obiectivele pe care și le-a propus este cunoaşterea reciprocă a  unităţilor şcolare implicate în proiect.
După cuvintele de bun venit, adresate de d-na inspector  școlar Pop Livia, de la I.S.J. Maramureş  și d- na director C.E.N.T. prof.Buda Crina, pe agenda întâlnirii din 5 mai, au fost incluse următoarele activități:
- Parada talentelor CENT – un minispectacol susținut de un grup de elevi de la  C.E.N.T., care a fost foarte apreciat de cei prezenți:
Şezătoare: 
Muzică populară pe ritmuri maramureșene
Dramatizare piesa «Garoafele domnului Trandafir» de Tudor Muşatescu
Recital muzică uşoară
- Prezentări multimedia (PPT, filme) – susținute de profesori și elevi CENT, dar și de colegii de la liceele din Craiova.
La activități au fost prezenți, pe lângă reprezentanții celor 3 licee, partenere în proiect, și profesori de la Colegiul Tehnic de Arte și Meserii ”Constantin Brâncuși”din  Craiova și Liceul Tehnologic ”Petre Baniță” din Călărași.
                Pentru desfășurarea activităților de vineri s-au implicat profesori de la catedrele de Tehnologii și Limba şi literatura română din cadrul Colegiului Economic "Nicolae Titulescu", care au ajutat la pregătirea momentelor artistice.

MULȚUMIRI echipei de proiect pentru reușita întâlnirii.
prof. Mariana Mitrea
coordonator proiect

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.