luni, aprilie 03, 2017

C.E.N.T. la Târgul Regional al Firmelor de Exercițiu „Un pas spre carieră”


        Elevii clasei a XI-a E, prin Firma de exerciţiu Nerta S.R.L., profesor îndrumător  Leon Viman, au reprezentat Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare la cea de-a treia ediție a Târgului Regional al Firmelor de Exercițiu „Un pas spre carieră”.

Evenimentul, organizat de Colegiul Economic "Gheorghe Dragoș” din Satu Mare, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a avut vineri, 31 martie a.c. la Casa de Cultura a Sindicatelor din localitate.
Firma de exercițiu reprezintă o metodă interactivă de învățare pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial, o concepție modernă de integrare și aplicare interdisciplinară a cunoștințelor, o abordare a procesului de predare-învățare care asigură condiții pentru probarea și aprofundarea practică a competențelor dobândite de elevi în pregătirea profesională. - See more at: http://www.satumarenews.ro/index.php/bine-de-stiut/item/3994-targul-regional-al-firmelor-de-exercitiu-un-pas-spre-cariera-editia-a-iii-a#sthash.Gnzp9tjy.dpuf
Firma de exercițiu reprezintă o metodă interactivă de învățare pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial, o concepție modernă de integrare și aplicare interdisciplinară a cunoștințelor, o abordare a procesului de predare-învățare care asigură condiții pentru probarea și aprofundarea practică a competențelor dobândite de elevi în pregătirea profesională. 


La finalul competiţiei FE NERTA S.R.L.  a obţinut  Premiul II
 ,,Cea mai reprezentativa mascotă"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.