vineri, decembrie 12, 2014

Die Internationale Übungsfirmen - Messe, 2014


            În perioada 18-20 noiembrie 2014, FE SERAPHIS SRL, formată din elevii clasei a XI-a B: Sâmpetrean Luca, Buda Paul, Oșan Alexandru și Lupan Mihăiță, coordonați de profesor Alina Natalia Pop 
a participat la TÂRGUL INTERNAȚIONAL AL FIRMELOR DE EXERCIȚIU
      ediția a 50-a, ESSEN GERMANIA.
            În cadrul acestui târg au participat 178 de firme de exercițiu din 22 de țări din întreaga lume expuse la acest târg și am luat parte la o varietate de impresii de neuitat. Toți participanții s-au bucurat de posibilitatea de a oferi un contact și de a face afaceri cu alte companii.
            Această întâlnire a firmelor de exercițiu implică acea companie virtuală pentru educația comercială și de califcare, care comercializează și economisește în condiții reale, ca un simulator de zbor pentru piloți. O dată pe an, "asociații" firmelor de exercițiu se întâlnesc în viața reală, la Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu din Germania, unde își  creează o experiență comună și formativă: întâlnirea față-în-față ca ucenici ai firmelor de exercițiu din întreaga lume.
            Prezenţa  Colegiului Economic “Nicolae Titulescu” la o competiţie internaţională, cu participanţi din Argentina, Austria, Belgia,  Brasilia, Bulgaria, Canada, Elvetia, Germania, Japonia, Lituania, Polonia, Republica Cehă, Italia, România, Slovacia, Spania şi Suedia este un mare beneficiu pentru fiecare elev participant la această manifestare.
            Locația desfășurării Târgului Internațional al Firmelor de Exercițiu a fost Hall a Congress Centre Messe Essen,Germania.
            Biroul central din Essen coordonează activitatea a circa 500 de firme de exercițiu germane. Firmele de exercițiu sunt conectate în relații de afaceri virtuale între ele și, în plus, cu firmele internaționale de exercițiu. Este nevoie de o coordonare eficientă și fiabilă de rețea pentru a asigura viabilitatea acestui domeniu de afaceri pe scară ramificată de practică.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.