miercuri, noiembrie 05, 2014

Proiect Erasmus+ la C.E.N.T.




         Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare derulează, în perioada 2014 – 2016, proiectul european:
  Formarea profesională – start pentru viitori specialişti 
în turism şi alimentaţie
finanţat din fonduri europene, prin programul ERASMUS+

    (Video - Lansare proiect, CENT, sala festivă)

            Proiectul se va derula în cadrul unui CONSORŢIU VET cu alte două licee cu profil tehnologic din regiunea de NV a României. Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare este coordonatorul consorţiului, iar parteneri sunt Colegiul Economic „Pintea Viteazul” din Cavnic şi Liceul Tehnologic „Someş” din Dej.

          Grupul ţintă al proiectului este format din 88 de participanţi VET şi 11 profesori însoţitori din cele 3 licee participante la proiect: 32 de elevi de la specializarea Tehnician în hotelărie,clasa a X-a şi 3 profesori din cadrul Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare, 28 de elevi de la specializarea Tehnician în hotelărie clasa a X-a şi 4 profesori însoţitori din cadrul Colegiului Economic „Pintea Viteazul” din Cavnic şi 28 de elevi de la specializarea Organizator-banqueting clasa a X-a şi 4 profesori însoţitori din cadrul Liceului Tehnologic „Someş” din Dej. 
      Mobilităţile se vor derula în perioada aprilie 2015 – martie 2016 în Lisabona, Portugalia şi Leipzig, Germania în cadrul unităţi hoteliere şi de alimentaţie publică.
           Participanţii vor dobândi atitudini specifice locului de muncă,îşi vor îmbunătăţii limbajul profesional,comportamentul la locul de muncă,devenind mai flexibili în vederea inserţiei pe piaţa forţei de muncă internaţională.
        

Responsabil proiect, prof. Anca Apostol



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.