vineri, iulie 25, 2014

Vara dezbaterilor




        


          La Slănic Moldova s-a desfăşurat, în intervalul 14-17 iulie 2014,  Concursul Regional de Dezbateri Academice
Don’t hate, debade!”
organizat de ARDOR Moldova, la care  s-au înscris peste 150 de liceeni, membri ai Consiliului Național al Elevilor, Consiliilor Județeane ale Elevilor și Consiliilor Şcolare ale Elevilor.


         Județul Maramureş a fost  reprezentat de un grup de elevi  de la Colegiul Economic „N.Titulescu” Baia Mare, coordonaţi de prof. Alina Natalia Pop.
        Echipa, formată din Roberta Mariş, Ioana Pop, Marian Butean, Bogdan Rusa, Radu Ghidiu şi Dan Coste, elevi ai clasei a XI-a A,
a  folosit comunicarea prin dezbatere, ca o competenţă ce facilitează afirmarea lor, au susţinut o serie de moţiuni, puncte de vedere legate de viaţa lor şi despre problemele cu care se confruntă comunitatea în care trăiesc.
        Cu acest prilej elevii s-au familiarizat cu procedurile parlamentare, cu modalitatea de organizare şi procesul decizional, aducând astfel în discuţie și probleme de interes general.
          La implementarea acestui proiect ARDOR Moldova a avut drept parteneri Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău, Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacău şi Consiliul Naţional al Elevilor, care eu oferit sprijin logistic şi resursele umane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.