marți, mai 13, 2014

Olimpiada Națională de Religie


           În perioada 7-11 aprilie 2014, în municipiul Slatina s-a desfășurat faza naţională a Olimpiadei de Religie Ortodoxă. Evenimentul a fost prilejuit de însemnătatea acestui an, declarat de Sfântul Sinod ca „Anul comemorativ al Sfinţilor Martiri Brâncoveni în Patriarhia Română” – sfinți ocrotitori ai Episcopiei Slatinei și Romanaților.


      Deschiderea oficială a avut loc luni, 7 aprilie, orele 17.30, în Catedrala Episcopală. Concursul propriu-zis s-a desfășurat marți, 8 aprilie, începând cu orele 9.00, la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina.
         De la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu a participat eleva Blaga Călina  din clasa a IX-a I, câștigătore a Premiul I, cu nota 9,60 la etapa judeţeană. A însemnat o pregătire spirituală complexă, finalizată cu bucuria calificării la etapa naţională. 
       În urma probei nu  a reușit să fie pe podium, dar a avut un rezultat bun, în spatele căruia se află multă muncă, trăire spirituală şi concentrare, fiind pe poziţia a 16-a în ordinea notelor, mai mulţi elevi obţinând acelaşi punctaj.

                                                                              Prof.coordonator  Grațiela Omota


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.