joi, martie 20, 2014

Veni, vidi, vici

 

 

Premiul II 

la secţiunea 

"My country in 3 minutes”




           În perioada 17-19 martie 2014 Praga a găzduit cea de-a 20-a ediţie a Târgului Internaţional al Firmelor de Exerciţiu organizat de societatea ANTRE (formată de elevi din învăţământul gimnazial ceh), cu sprijinul Ministerului Învăţământului, Tineretului şi Sportului din Republica Cehă şi al Primăriei Praga.  
            Ediţia din acest an a reunit 144 firme virtuale conduse de elevi din 10 ţări europene. Din România au participat 30 de firme de elevi de la licee cu profil economic sau industrial din Baia Mare, Bucureşti, Timişoara, Galaţi, Alba Iulia, Arad, Târgu-Jiu, Tîrgu Mureş şi Piatra Neamţ. 

          Standurile elevilor români au fost vizitate de consilierul economic al Ambasadei României în Republica Cehă care a interacţionat cu elevii expozanţi pe tema unor proiecte virtuale de promovare comercială.
        Evoluţia celor 29 de angajaţi ai F.E. GOLD&SILVER, elevi din clasa a 11-a B  de la Colegiul Economic "Nicolae Titulescu" Baia Mare s-a bucurat de aprecierile organizatorilor, a participanţilor şi a celorlalţi expozanţi, obţinând Premiul II la secţiunea "Cel mai bun film de prezentare a ţării".
Laura Kosa, profesorul coordonator al firme de exerciţiu
           



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.