joi, martie 06, 2014

Butterfly effect


   
            Anul trecut lansam provocarea Să vorbim despre oameni, succes şi poveşti frumoase, căutând povești dincolo de paginile cărților, în oamenii din jurul nostru, în cercul de prieteni sau în imagini.
         Şi m-am bucurat să mi se confirme că  destinul ni-l facem singuri, dacă suntem puternici, dacă suntem curajoşi, dacă  sfidăm aparenţele şi mai ales, construim, cu trudă, cu emoţie ceea ce ne-am propus. Şi le facem să dureze. 
    Ieri, 5 martie a.c., pe prima pagina a ziarului local, Graiul Maramureşului, văd un chip cunoscut şi o ştire: Anton Hojda a debutat în modă .
         Waw... Dl.Papion ?!
            Mi-am amintit de Anton ca elev, o persoană amabilă, sociabilă şi cu mult bun simţ. Încă din primul an de liceu era un personaj boem. Avea acel talent nativ să schiţeze o idee, să găsească actul creativ ca o formă personală de exprimare           
            Pasionat de designul vestimentar încă din liceu a început să se joace cu materialul şi a ieşit ceva frumos: papionul -  acel butterfly effect  sau pata de culoare a unei ţinute.
               A echilibrat balanţa între activitatea şcolară, reuşind să fie premiant, cu activităţile extraşcolare, care au fost diverse: modeling, dans, şi nu în ultimul rând designul vestimentar.
                Treptat a evoluat şi s-a axat pe schiţe de modă şi iată că şi-a lansat propria colecţie. Preocupările sale pe care le-a exersat de-a lungul timpului au început să dea roade frumoase.
 Ne putem creea şi recreea, ori de cate ori simţim că ceea ce suntem nu e destul...

            Îl suspectez pe Anton că vrea să facă mai mult decât modă, să transmită stări și să influenţeze prin hainele sale pe cei din jur, să-i facă să se simtă bine în pielea lor. Să fie de bun augur!

BiblioCENT



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.