marți, decembrie 17, 2013

Spiriduşii lui Moş Crăciun




         Luni, 16 decembrie a.c. voluntarii Fundației AIDE-M, elevi ai Colegiului Economic ”Nicolae Titulescu”, au fost mesagerii lui Moș Crăciun pentru copiii de la Școala Gimnazială Specială Baia Mare.

        Activitatea organizată face parte din proiectul ”Fii și tu Moș Crăciun” derulat în parteneriat cu Colegiului Economic ”Nicolae Titulescu”.
         Bunurile provenite din donații făcute de elevi, părinți și profesori de la Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu” au fost atent sortate și pregătite de voluntari pentru a ajunge la acei copilași speciali și minunați.
         Profund emoționați și bucuroși de oaspeți, copiii ne-au întâmpinat cu un recital încântător de colinde, sub îndrumarea cadrelor didactice din școală.
           După primirea pachetelor cu dulciuri, jucării, cărți și hăinuțe, copiii și voluntarii au creat o atmosferă magică, de sărbătoare uniți prin colinde. Legătura specială dintre copilași și voluntari ne-a determinat să continuăm acțiunea de strângere de donații și după vacanța de iarnă.
          Fundația AIDE-M mulțumește tuturor partenerilor implicați în acest proiect, elevilor voluntari, părinților acestora, cadrelor didactice și le urează  
Sărbători binecuvântate, pline de belșug și sănătate!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.