luni, octombrie 07, 2013

Alegeri C.Ş.E. CENT, 2013


          Din 23 septembrie Consiliul Național al Elevilor (CNE) a dat startul alegerilor în Consiliile Şcolar ale Elevilor din unitățile de învățământ din țară. Alegerile în Consiliul Şcolar al Elevilor reprezintă, în primul rând, posibilitatea elevilor de a se implica activ într-un proces electoral şi a învăţa ce înseamnă importanța votului democratic. De asemenea, Consiliul Elevilor este o şcoală a democraţiei, care promovează valorile europene, acțiunile de voluntariat și investește în educația non-formală a tinerilor.
            Astfel, până în data de 14 octombrie 2013, orice elev care nu se află într-un an terminal la liceu îşi poate depune candidatura online pentru o funcţie în cadrul Consiliului Şcolar al Elevilor pe platforma suport a CNE - Wedu.ro. Documentele pentru dosarul de candidatură pot fi descărcate în format electronic de aici. De asemenea, dosarul de candidatură trebuie predat în format fizic la comisia de concurs şi validare, înfiinţată la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ.
          Consiliului Naţional al Elevilor, a aprobat, în sesiunea de vot electronic din perioada 04-05.08.2013, Metodologiade organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiilor dincadrul consiliului elevilor, care cuprinde şi structura calendarului de organizare şi desfãşurare a procesului electoral, sesiunea 2013- 2014.
            Succes participanților!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.