vineri, septembrie 27, 2013

Medaliaţi înaintea finalizării studiilor liceale


   
       La Colegiul Economic "Partenie Cosma" din Oradea s-a organizat, în luna mai 2013, a III-a ediţie a Concursului Naţional "Etica dincolo de şcoală", competiţie cuprinsă în Calendarul Activităţilor Educative şi Regionale al Ministerului Educaţiei Naţionale pentru anul şcolar 2012/2013.
      În urma evaluării lucrărilor, la secţiunea Etica profesioniştilor contabili - Doctrina profesională şi deontologia" adresată elevilor de liceu din ţară, de la filieră tehnologică, profil servicii, echipa Colegiul Economic "Nicolae Titulescu" Baia Mare, alcătuită din elevii clasei a XII-a E: Luca Silvestru Ioan şi Georgiu Ciprian-Marian, coordonată de prof. Maria Popan, a obţinut Locul II.


          Cei doi, absolvenţi promoţia 2013, s-au remarcat în fiecare an de liceu: în clasele a IX-a şi a X-a au obţinut Premiile I şi II la Concursul de reviste şcolare, organizat de C.C.D. Maramureş (sub coordonarea prof. Carmen Mureşan). Luca Ionuţ a obţinut în clasele a XI-a şi a XII-a Premiul I la secţiunea Site/Târgul Naţional Rivulus Dominarum Tineret, ediţiile  2012 şi 2013, cu firma de exerciţiu FE-Elite Catering SRL, coordonată de prof. Maria Popan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.