luni, iunie 10, 2013

Să vorbim despre oameni, succes şi poveşti frumoase


Colegiul Economic “Nicolae Titulescu” are o existenţă  de peste cinci decenii şi s-a afirmat de-a lungul timpului ca un pilon al formării generale şi economice din învăţământului băimărean
Toţi absolvenţii sunt mândria Colegiului, dar un capitol aparte îl reprezintă  absolvenţii notorii, care, urmând apoi învăţământul superior, au devenit personalităţi ale vieţii ştiinţifice şi culturale româneşti sau distinşi reprezentanţi ai românismului în străinătate.
Dacă astăzi sunteţi ceea ce sunteţi, şi în fiecare zi un pic mai mult, tot anilor de liceu le datoraţi. Adăpostindu-vă sub bolta lui de cunoaştere, colectivul didactic de la  CENT  a ştiut să vă suscite motivaţii şi ambiţii, să vă insufle patimă iscoditoare spre a vă face să îndrăzniţi, cu dragostea spre ştiinţa de carte, dând ce e mai bun din cugetul şi spiritul vostru. Un absolvent se străduieşte să calce pe urmele celor dintâi, dar nu pentru a-i urma, ci pentru a se depăşi pe sine.
Nu contează câţi ani ai de la absolvirea liceului, în ce oraş sau ţară te-ai stabilit. Ne dorim ca TU, absolvent al Economicului,  să ne împărtăşeşti din realizările tale.
Iar vizitatorilor noştri le adresăm rugămintea: daca aveţi cunoştinte despre personalităţi care au studiat la CENT (prieteni, colegi de muncă etc.)  vă rugăm să ne trimiteţi un email pe adresa revista.amprente@gmail.com cu detalii şi poze, bineînţeles, sau să accesaţi platforma de socializare Facebook / Imagine Cent, dedicată actualilor elevi, dar şi absolvenţilor liceului, indiferent de generaţia din care fac parte.  Căutăm povești dincolo de paginile cărților, le căutăm în oamenii din jurul nostru, în străinii de pe stradă, în cercul de prieteni sau în imagini.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.