marți, martie 05, 2013

Elevii de la C.E.N.T. au luat cam tot ce se putea la Olimpiada judeţeană de Tehnologii



Luna februarie  a fost o lună plină nu numai de evenimente cultural-artistice ci şi de concursuri şcolare, unde cei care s-au pregătit constant de-a lungul anilor au avut ocazia să  se confrunte cu colegii lor din alte unităţi de învăţământ de profil din judeţ, un bun prilej de evaluare a cunoştintelor lor.
Efortul depus de elevii şi profesorii care i-au pregătit este răsplătit cu rezultatele foarte bune la faza judeţeană a Olimpiadei de Tehnologii, Profil Servicii.
Ne mândrim cu elevii care au reuşit performanţa de a se  califica la faza naţională a Olimpiadei de Tehnologii, concurs care va avea loc la Arad, în perioada 1-7 aprilie 2013 şi sperăm să obţină un rezultat cât mai bun pentru colegiul în care învaţă.





►Domeniul Economic, Administrativ, Comerţ
Premiu II  - Hereş Roxana, clasa a XI-a F
Premiu III – Lupşe Adina, clasa a XI-a A
Premiu II  - Rus Paula, clasa a XII-a A
Premiu III – Butean Dora, clasa a XII-a C
►Domeniul Turism şi Alimentaţie
Premiu II  Dorca Simina, clasa a XI-a H
Premiu III – Ciocmărean Marina, clasa a XI-a H
Premiu II   Irimuş Alina, clasa a XII-a J
Premiu III  Mădăras Alin, clasa a XII-a H
Menţiunile obţinute de elevii: Bujor Andreea, din clasa a XI- B, Buga Mădălina, XI-a, Bârle Răzvan, XII C şi Racoviţă Roxana, XI-a H la aceeaşi olimpiadă completează salba de rezultate frumoase ale elevilor titulescieni.
Sunt rezultate frumoase care demonstrează că  cei care preţuiesc şcoala şi cartea  reuşesc să se impună, având reale perspective pentru o viitoare carieră profesională de succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.