miercuri, februarie 13, 2013

Invitaţie la lectură - Să iubim cărţile




Mesajul meu pentru tine și prietenii tăi


Citiți oameni buni, este poate unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face cu viața voastră. Este modul în care vă schimbați gândirea, în care vă reinventați în permanență!
Se spune că organismul nostru se modifică într-un mod constant. Celulele mor și altele noi se nasc în fiecare zi. Ceea ce erai ieri, nu mai ești astăzi, “medical vorbind”. Așa și cu cititul. Există viață înainte de o carte bună și viață mai bună după ce ai citit o carte bună.
Eu mă simt un om nou după ce termin o carte. (...)
Fiecare carte îți oferă o perspectivă nouă asupra vieții, o lecție nouă, o idee la care nu te-ai mai gândit până acum, o întrebare, o problemă pe care o aveai și în același timp un moment de relaxare, de prezență, de meditație.
Cărțile sunt printre puținele lucruri pe care le mai avem care sunt mult mai valoroase decât par. Să nu pierdem cumva timpul pe care îl folosim pentru a ne uita la pozele prietenilor de pe Facebook. Mesajul meu: să apreciem mai mult cărțile. Puterea lor este una incredibilă!
          Am scris într-o seară, o carte, un ebook, cu 15 lucruri care o să îți deschidă mintea și unul dintre capitole se numește – cititul te face mai inteligent. Merită să citești cartea pentru acel capitol și este gratuită, o poți descărca de aici.

           Spor la citit și îți mulțumesc dacă ai ajuns până la finalul acestui articol.
           Cu drag,
           Cristi Ștefan ( un simplu om ca și tine) 

BiblioCENT





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.