luni, februarie 18, 2013

"Eco-Fizica" C.E.N.T., ediţia 2013


        Vă reamintim că în perioada  1-3 aprilie 2013  Salonul Artelor din cadrul Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” Baia Mare va găzdui a 5-a ediţie a Concursului naţional interdisciplinar „Eco-Fizica”.      Această acţiune dezvoltă o viziune interdisciplinară asupra fenomenelor studiate, iar prin editarea fişelor tehnice şi a prezentărilor power point sau video - aferente proiectului, se folosesc tehnici de promovare a produsului, participanţii dovedind competenţe de utilizare a tehnicilor informatice de comunicare şi prezentare.
           Prin proiectele de reviste şcolare se formează abilitatea în crearea unei imagini artistice asupra evenimentelor sau a unor subiecte de interes de grup, sau general şi se dezvoltă cunoştinţele de IT, parte importantă în procesul educaţiei generaţiei secolului XXI şi, de asemenea, se creează aptitudini de sintetizare – structurare a materialelor informaţionale, latură necesară în munca de  cercetare şi documentare.
Invitaţia se adresează tuturor elevilor şi profesorilor din şcoli gimnaziale şi liceale din ţară.


Acesta  este site-ul pe care am ataşat ultimele date şi mai este link în partea dreaptă la proiectele eco-fizica de anul trecut. Găsiţi invitatia atasata care se poate descărca. Pe desfăşurător puteţi vedea activităţile propuse şi termenele stabilite.
            Dragi elevi, e minunat să vezi că poţi să creezi ceva care să îţi atragă respectul şi admiraţia celor din jur. Vă aşteptăm să participaţi !

Prof. Muresan Carmen Silvia
tel. 0742-132034,
e-mail: sylvacarmen15+proiecteco@gmail.com sau muresan.carmen@gmail.com.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.