miercuri, martie 02, 2011

Competiţia ANI DE LICEU


În perioada 1 martie-3 mai 2011, la Televiziunea TL+, Canal 7 Baia Mare, se derulează competiţia Ani de liceu. Conform tragerii la sorţi, realizată în direct de actorul Claudiu Pintican într-o emisiune din luna februarie, se pare că C.E.N.T. a avut şansa să inaugureze acest ciclu de emisiuni din cadrul competiţiei. Ceea ce a şi făcut… aseară… într-o zi specială… 1 Martie.
CONSTRUIM – EXISTĂM – NEGOCIEM – TRANSCENDEM. Dincolo de simpla rezonanţă a acestor cuvinte, această deviză s-a născut pe baze pur empirice, din efortul comun al elevilor şi profesorilor în vederea păstrării profilului aparte pe care C.E.N.T., pas cu pas, şi l-a creat din 1959 încoace. Mulţumim echipei TL+ pentru reportajul excelent realizat în urma filmărilor care au avut loc în cadrul C.E.N.T.
Cred că cei care au urmărit emisiunea pot confirma faptul că a fost una reuşită. Chiar de succes, aş spune. Emoţii, fireşte – emoţia este însă „freamătul fără de care nicio creaţie nu este posibilă“, ne spune Théodule Ribot, renumitul psiholog francez –, entuziasm, implicare, dăruire, profesionalism… sunt ingredientele din care s-a născut această emisiune.
Le mulţumim elevilor şi colegilor noştri pentru că au demonstrat şi reconfirmat, oare pentru a câta oară?!, ceea ce cu adevărat înseamnă C.E.N.T.: o mare familie, tradiţie şi modernitate deopotrivă, înseamnă, in nuce, un mod aparte de a fi.
Gaudeamus igitur! Să ne bucurăm, aşadar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.